Tilimanager Oy on ostanut Tilitoimisto Tuovinen Ky:n ja Perkontil Oy:n tilitoimistotoiminnan 1.4.2021 sekä Pirkanmaan Finanssi Oy:n tilitoimistotoiminnan 1.5.2021. Tampereen Takojankadun toimipisteen lisäksi meidät tavoittaa nyt myös Kangasalta ja Pirkkalasta, missä tarjoamme asiakkaillemme kattavat taloushallinnon palvelumme nykyaikaisilla ohjelmistoilla ja henkilökohtaisella asiakaspalveluotteellamme.

Yritysostojen myötä toteutamme visiotamme toimia ketjuihin kuulumattomana tilitoimistona ja perheyrityksenä tulevaisuudessakin, sekä osaltamme vaikutamme siihen, että tilitoimistomarkkina säilyy fragmentoituneena ja tarjoaa yrittäjille jatkossakin mahdollisuuden valita tilitoimistokumppaninsa erilaisten toimijoiden keskuudesta.  

Uudet toimipisteemme löydät

  • Kangasalan toimipiste: Ellintie 4-6 B 10, 36200 Kangasala
  • Pirkkalan toimipiste: Naistenmatkantie 76, 33950 Pirkkala

---
Vuonna 1999 perustettu Tilimanager Oy tarjoaa asiakkailleen nykyaikaisia ja laadukkaita taloushallinnon palveluita.  Tilimanager Oy:n toiminnan keskeisiä arvoja ovat osaaminen, laatu ja luotettavuus sekä pitkäkestoinen asiakassuhde. Tilimanager Oy on ketjuihin kuulumaton, yrittäjävetoinen perheyritys ja tilitoimisto, jolla on toimipaikat Tampereella, Kangasalla ja Pirkkalassa. Toisen polven yrittäjät Ilona Lätti, Iiro Leino ja Inka Kuusimaa työskentelevät toimitusjohtaja Merja Lehdon rinnalla yrityksessä.