Tilimanagerilla on nyt Fennoan kumppanilogo todisteena Fennoa-asiantuntijuudesta. Kumppanilogo on merkki siitä, että tunnemme Fennoan ohjelmiston hyvin, käytämme sitä monipuolisesti ja pystymme tukemaan tehokkaasti asiakkaitamme ohjelmiston käytössä.

Fennoan lisäksi meillä on kattava kokemus myös Procountorin ja Netvisorin taloushallinnon järjestelmistä ja autamme asiakastamme valitsemaan yrityksellensä parhaimman vaihtoehdon. Vaikka Tilimanagerilla tehdään myös perinteistä paperikirjanpitoa, kirjanpidon sähköistämisellä on kiistattomia etuja, kuten kirjanpidon ajantasaisuus, paperittomuus ja pääsy yrityksen taloustietoihin milloin tahansa missä tahansa.

Harkitsetko siirtymistä sähköiseen kirjanpitoon? Ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous tästä.

---
Vuonna 1999 perustettu Tilimanager Oy tarjoaa asiakkailleen nykyaikaisia ja laadukkaita kirjanpitopalveluita. Tilimanager Oy:n toiminnan keskeisiä arvoja ovat osaaminen, laatu ja luotettavuus sekä pitkäkestoinen asiakassuhde. Tilimanager Oy on ketjuihin kuulumaton, yrittäjävetoinen perheyritys ja tilitoimisto Tampereella, Kangasalla ja Pirkkalassa.