Tilimanager Oy

Kirjanpito

Toimintamme peruspilarina ja lähtökohtana on laadukkaan kirjanpidon toimittaminen asiakkaillemme sujuvasti ja luotettavasti. Hoidamme kaikenkokoisten yritysten kirjanpidon vahvalla ammattitaidolla, oli yrityksesi sitten toiminimi tai osakeyhtiö, toimialasta riippumatta. Meillä on toimipisteet Tampereella, Kangasalla ja Pirkkalassa, mutta palvelemme kaikkia yrittäjiä paikasta riippumatta.

Perinteiseen tyyliin

Peruskirjanpitopalvelumme sisältää kuukausittaisen tulosraportoinnin asiakkaalle sekä kuukausittaisten veroilmoitusten lähettämisen sähköisesti. Mikäli olet ¼ - tai -vuosi-ilmoittaja, teemme raportit aineistojen toimittamiskuukauden perusteella.  Asiakkaallamme on nimetty kirjanpitäjä, joka hoitaa asiakkaan kirjanpidon, tilinpäätöksen sekä veroilmoitukset. Ehdoton vahvuutemme on tarjota henkilökohtaista palvelua ja toimimme aina asiakkaan taloudellisen edun parhaaksi.

Perinteistä kirjanpitoa teemme sähköisellä lisätwistillä, verottajan suuntaan asioimme sähköisesti ja raportit saat pdf-tiedostona. Käteiskuittien säilyttämistä helpottavat sovellukset, kuten eTaskun, voit ottaa käyttöön, vaikka muutoin et olisikaan innostunut sähköisestä maailmasta. Räätälöidään palvelu yrityksesi näköiseksi!

Sähköisillä järjestelmillä

Ottamalla taloushallinnon sähköisiä ohjelmia käyttöösi, helpotat, nopeutat ja automatisoit pakollisia, päivittäisiä yrityksen pyörittämiseen kuuluvia tehtäviäsi, kuten esimerkiksi myyntilaskujen luontia ja lähettämistä sekä ostolaskujen tarkastamista ja maksamista. 

Tarjontaa erilaisista vaihtoehdoista on paljon ja usein se tekee siirtymisestä sähköiseen maailmaan haastavan, kun ei tiedetä tarpeeksi ohjelmien ominaisuuksista ja soveltuvuudesta juuri sinun yrityksellesi. Meillä on paljon kokemusta erilaisista sähköisistä järjestelmistä sekä niiden yhteensovittamisesta ja olemme mielellämme mukanasi sähköiseen järjestelmään siirtymisessä tuoden näkökulmia järjestelmän valintaan. 

Ota yhteyttä