Tilimanager Oy

Avoimet työpaikat

Avoin haku

Olemme aina kiinnostuneita aktiivisista asiakaspalvelun ammattilaisista. Mikäli olet aktiivinen ja ammattitaitoinen kirjanpitäjä, joka huolehtii itsenäisesti omasta asiakaspaletistaan, ota ihmeessä yhteyttä! Sinulla on tilitoimistoalalle soveltuva tutkinto, olet tilinpäätöstaitoinen ja pidät työskentelystä asiakaspalvelutehtävissä. Olet KLT-tutkinnon suorittanut tai ainakin se on tavoitteesi tulevaisuudessa. Haluat oppia uutta, käytät mielelläsi alan uusimpia ohjelmistoja ja olet aktiivisesti mukana oman työsi tehostamisessa. Toivomme, että sinulla on työkokemusta vähintään 3 vuotta kirjanpidon tehtävistä.

Tarjoamme sinulle nykyaikaisen ja ergonomisen työympäristön, hyvät henkilökuntaedut sekä mukavat työkaverit, joilta saat tarvittaessa apua haasteiden edessä. Tilimanager Oy on 20 vuotta toiminut ketjuihin kuulumaton perheyritys. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme laadukasta ja kokonaisvaltaista taloushallinnon palvelua, jolla on kasvot.

Jos tunnet paloa numeroihin ja asiakaspalveluun, olet etsimämme henkilö.

Laita hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla merja.lehto@tilimanager.fi, lisätietoja tehtävästä antaa Merja Lehto 050 327 8055. 

Ota yhteyttä