Tilimanager Oy

Avoimet työpaikat

Toimistopäällikkö

Haemme joukkoomme vahvaa taloushallinnon osaajaa.

Työnkuvaasi kuuluu monipuoliset asiakkuuksiin sekä taloushallintoon liittyvät tehtävät. Teet tilinpäätösanalyyseja ja verosuunnittelua, osaat tulkita lukuja ja kykenet toimimaan yritysneuvontatehtävissä tuottamalla asiantuntijapalveluita.  Toimit asiakasrajapinnassa ja tehtäviisi kuuluu myös uusien asiakasyritysten sisäänotto.

Tehtävänäsi on valvoa sisäistä laatua sekä toimia kirjanpitäjien arjen sparraajana ja tukena. Hallitset verotuksen ja kirjanpidon, ja niihin liittyvien erityiskysymysten tunteminen katsotaan eduksesi. Toimit asiantuntijana tilinpäätöksiin, verotukseen ja taloushallintopalveluihin liittyen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hahmotuskykyä erikokoisten asiakasyritysten liiketoiminnasta, ymmärrystä taloushallinnon prosesseista sekä kokemusta tilitoimistoympäristöstä. Kokemus tai koulutus kansainvälisestä kaupasta katsotaan eduksesi.

Sinulla on soveltuva kaupallisen alan tutkinto (esim. AMK tai KTM) ja työkokemusta vastaavista työtehtävistä. Tiedostat tärkeän roolisi asiakkaan sekä heidän yhteistyökumppaneidensa menestymisessä.  Emme kuitenkaan tuijota pelkkää CV:täsi, sillä etsimme ensisijaisesti osaamista ja valmiuksia toimia talousammattilaisena.

Työntekijänä olet häikäisevällä asenteella varustettu taloushallinnon ammattilainen. Olet motivoitunut, joustava joukkuepelaaja ja hyvä motivoimaan koko työyhteisön parhaaseen tulokseen. Tuet ja autat myös muita onnistumaan ja menestymään työssään. Olet asiakaspalveluhenkinen ja koet sosiaaliset tilanteet mielekkäiksi. Haluat auttaa asiakkaitamme menestymään.

Tunnistitko itsesi edellä mainitusta tehtävänkuvauksesta ja oletko valmis ottamaan haasteen vastaan? Jos vastasit kyllä, hae paikkaa pikaisesti ja liitä mukaan ansioluettelosi palkkatoiveineen. Kyseessä on suorarekrytointi ja tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, hakuaika päättyy 11.11.2018. Rekrytointia hoitaa Soluta henkilöstöratkaisut Oy, jätäthän hakemuksesi osoitteeseen soluta@soluta.fi 

Lisätietoja tarvittaessa saat Soluta henkilöstöratkaisut Oy:n HR-asiantuntijalta numerosta 0400-416774.

Ota yhteyttä