Tilimanager Oy

Tietoa meistä

Kuuntelija, keskustelija, kumppani

Olemme yritysten ja yhteisöjen taloushallinnon palveluihin erikoistunut tilitoimisto. Laadukkaasta työstämme kertoo se, että olemme auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsentoimisto. Toimimme Tampereella, Kangasalla ja Pirkkalassa. Tiimissämme työskentelee reilu parikymmentä vakituista työntekijää, joilla kaikilla on vahva kirjanpidon ja palkanlaskennan ammattitaito ja alan koulutus. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja pidämme myös asiakkaamme ajan tasalla alalla tapahtuvista muutoksista.

Mielestämme kumppanuudet ovat yrittäjän menestymisen avaintekijöitä. Taloushallinnon kumppanuus on parhaimmillaan vuosikymmenien pituinen kuunteluun, keskusteluun ja ymmärrykseen perustuva luottamussuhde. 

Keskeisiä toimintaamme liittyviä arvoja ovat osaaminen, laatu, luotettavuus, asiakaslähtöisyys, yksilöllisyys ja pyrkimys pureutua syvällisesti käsiteltävien asioiden ytimeen parhaan tuloksen saavuttamiseksi ja asiakkaidemme menestymiseksi. Olemme yrittäjävetoinen perheyritys, mikä näkyy toimintatavassamme ja pyrkimyksessämme nähdä asiat asiakkaamme, yrittäjän, näkökulmasta.

Tavoitteenamme on muodostaa asiakkaan kanssa luottamuksellinen ja pitkäkestoinen asiakassuhde. Tähän pyrimme jatkuvalla kehittymisellä sekä toimintatapojemme arvioinnilla. Ketjuihin kuulumattomana toimijana pystymme räätälöimään palvelumme vastaamaan paremmin erilaisten yritysten tarpeita. 
Erotumme eduksemme henkilökohtaisen palvelun, laadun ja yrittäjälähtöisen näkökulman ansiosta. Vaikka toimipaikkamme sijaitsevat Tampereella, Kangasalla ja Pirkkalassa, ja suurin osa asiakkaistamme tuleekin Pirkanmaan alueelta, ei sijainti ole sähköistyvässä maailmassa ratkaisevaa. Toivotamme Sinut tervetulleeksi tutustumaan yritykseemme ja ottamaan yhteyttä, olet sitten vanha asiakas tai uusi mahdollinen asiakas, joka etsii hyvää ja osaavaa palveluntarjoajaa. Meillä jokainen asiakas koosta riippumatta saa laadukasta palvelua!

Merja Lehto

Toimitusjohtaja

Ota yhteyttä